5902581654199

Κατόπιν παραγγελίας

Νέο προϊόν

Lionelo Παιδικό Kάθισμα Aυτοκινήτου Bastian BL Isofix Grey 0-36 kg

169,00 €με Φ.Π.Α

Lionelo παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Bastian BL isofix 0-36 kg

Το Bastian είναι ένα νέο κάθισμα αυτοκινήτου από το Lionelo το οποίο θα εξυπηρετεί το μωρό σας από τις πρώτες ημέρες της ζωής του έως ότου γίνει 12 ετών.Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μπορείτε να το περιστρέψετε 360 μοίρες. Το ISOFIX εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια του παιδιού σας κατά τη διάρκεια ταξιδιών με αυτοκίνητο.Προηγμένη προστασία και άνεση για το μωράκι σας που μεγαλώνει.

Η εφαρμογή της μοναδικής τεχνολογίας ISOFIX 360 μοιρών επιτρέπει την ελεύθερη περιστροφή του καθίσματος χωρίς την αποσύνδεση των ζωνών ασφαλείας.

Το πρόσθετο μαξιλάρι προστατεύει το κεφάλι του παιδιού από τις πλευρικές δονήσεις. Υποστηρίζει επίσης το λαιμό για να μεγιστοποιήσει την άνεση ταξιδιού.

Το κάθισμα του αυτοκινήτου διατίθεται με ενσωματωμένο οργανωτή αυτοκινήτου για την πίσω πλευρά του καθίσματος και 2 ηλιοπροστασίες για τα παράθυρα.

  • Περιστροφή 360 °
  • 4 θέσεις ανάκλισης
  • 7 θέσεις επέκτασης του προσκέφαλου για να μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας

Σύστημα TOP TETHER πρόκειται για έναν πρόσθετο ιμάντα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του καθίσματος και μειώνει την κλίση της κεφαλής προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης

 Σύστημα DRI-SEAT. Πρόκειται για την εσωτερική επένδυση του καθίσματος με εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, ενώ είναι "φιλικό" προς το δέρμα του παιδιού. Το εξωτερικό στρώμα έχει τελειώσει με ένα ειδικό διάτρητο υλικό που εξασφαλίζει την σωστή κυκλοφορία του αέρα και εγγυάται μια αίσθηση αντι-ιδρωτική

Είναι δυνατή η περιστροφή προς τα πίσω και προς τα εμπρός

Πρόσθετη πλευρική προστασία

Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων με έξτρα αντιγλυστρικά μαξιλαράκια για τους ώμους του παιδιού για να μένουν πάντα οι ζώνες σταθερές στη θέση τους.

 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση (0-36 κιλά)

Πιστοποίηση TUV (TUV-ECE R44 / 04)  Το καλύτερο και αναγνωρισμένο ερευνητικό ίδρυμα στην Ευρώπη - TUV. Ασχολείται με την αδειοδότηση των οχημάτων και όλων των τμημάτων του εξοπλισμού τους, ιδίως των καθισμάτων αυτοκινήτων. Τα υπό δοκιμή προϊόντα υποβάλλονται σε εμπεριστατωμένες δοκιμές όσον αφορά τις απαιτήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Βάρος:0 - 36 kg

Διαστάσεις:46 x 50 χ 71 cm

24 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία