590047

Κατόπιν παραγγελίας

Νέο προϊόν

Casababy Παιδικό Δωμάτιο Venus

627,00 €

-10%

564,30 €με Φ.Π.Α

Μειωμένη τιμή

Κούνια βρεφική μετατρεπόμενη σε κρεβατάκι

Casababy παιδικό δωμάτιο Venus 

  • Ίσως το πιο πρακτικό κρεβάτι που μπορείτε να πάρετε! Μοντέρνος σχεδιασμός και λειτουργικότητα σε ένα! Από την γένεση μέχρι τους 6 μήνες το κρεβάτι Venus μετατρέπετε σε ένα ευέλικτο λίκνο (το ΚΙΤ πωλείτε χωριστά) που χωρά σε όλα τα δωμάτια. Έτσι το μωρό σας θα είναι δίπλα σας χωρίς να μετακινήσετε τα υπόλοιπα έπιπλα! Όταν συμπληρώσει τους 6 μήνες .
  • To venus, θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο άνετο κρεβάτι με ορθοπεδική βάση όπου θα κοιμηθεί έως την ηλικία των 4 χρόνων.
  • Η στρογγυλεμένες πλευρές του , εκτός από το ξεχωριστό designee, μας εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλή κρεβάτι καθώς δεν υπάρχουν γωνιές για να τραυματιστεί το παιδί.
  • Μετά την ηλικία των 4 χρόνων αφαιρείτε το μισό κεφαλάρι και το κρεβάτι μετατρέπεται σε παιδικό ώστε να βοηθήσει την μεταβατική περίοδο όπου το παιδί πρέπει να φύγει από το βρεφικό κρεβάτι και πάει στο παιδικό.
  • Κρεβάτι παράγεται από mdf και καμπύλες επιφάνειες από υψίσυχνους καπλαμάδες υψηλής αντοχής και ποιότητας. η ορθοπεδική βάση με ελαστικές τάβλες για καλύτερη στήριξη του στρώματος το καθιστά ξεχωριστό στην κατηγορία του. το στρώμα ρυθμίζεται σε 2 θέσεις για μεγαλύτερη άνεση της μητέρας. η διάσταση του στρώματος είναι 140×74 με μέγιστο ύψος 10 πόντους. έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη φυσική ομορφιά του ξύλου διακοσμώντας το χώρο σας ανάμεσα σε τρεις ποιοτικές αποχρώσεις καπλαμάδων πραγματικής φυσικής ξυλείας οξιάς και δρυ.
  • Προαιρετικά μπορείτε να πάρετε το extra Kit μετατροπής του Venus σε ένα πρακτικό Licno
  • Διαστάσεις λίκνο 88x59x79μήκος
  • Διαστάσεις κρεβατιού 58x145
  • Συρταριέρα παράγεται από mdf, κόντρα πλακέ και καμπύλες επιφάνειες από υψίσυχνους καπλαμάδες υψηλής αντοχής και ποιότητας. διαθέτει 3 ευρύχωρα συρτάρια παρέχοντας επαρκεί χώρο για όλα τα προϊόντα του μωρού σας. τα εσωτερικά μέρη των συρταριών κατασκευάζονται από κόντρα πλακέ σημύδας για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.
  • οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται για το άνοιγμα των συρταριών είναι πλαϊνού τύπου (open touch) για καλύτερη στήριξη και μεγαλύτερη αντοχή στο βάρος. έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη φυσική ομορφιά του ξύλου διακοσμώντας το χώρο σας ανάμεσα σε τρεις ποιοτικές αποχρώσεις καπλαμάδων πραγματικής φυσικής ξυλείας οξιάς και δρυς. 

Διαστάσεις 95x88x79

Προαιρετικά μέσα από μία πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνη σας να επιλέξετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό για τον χώρο σας

30 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία